Niemen Romukauppa 70 vuotta

31.1.2020

Suomen vanhimpiin romukauppoihin kuuluva Niemen Romukauppa täyttää 3. helmikuuta 2020 kunnioitettavat 70 vuotta ja toivottaa asiakkaat synttärikahville ja makkaralle Tattarisuolle.

Värimetallien ja kaapeleiden kierrätykseen erikoistunut helsinkiläinen Niemen Romukauppa on Suomen vanhimpia romukauppoja. Vuodesta 1950 toiminut Niemen Romukauppa on pääkaupunkiseudun tunnetuin romuliike, jonka Fincumet osti vuonna 2016. Yhtiöllä on kolme express-toimipistettä Suomessa: Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Perinteistä romuliiketoimintaa harjoittanut Niemen Romukauppa toimii jatkossa nimellä Fincumet express – Niemen romukauppa. Nimensä mukaisesti palvelu toimii non-stop-idealla joustavasti myös ruuhka-aikoina. Metallinkierrätys on viety jokaisessa express-toimipisteessä aivan uudelle tasolle, kun romun keräämisestä on siirrytty tehokkaaseen lajitteluun ja kierrätykseen.

Niemen Romukauppa on osa Fincumet-yhtiötä ja express-palvelu on suunnattu pääkaupunkiseudun metallinkierrättäjille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Uudistettu hankintapiha on palvelultaan nopea, turvallinen ja vastuullinen. 

Fincumet express on palvelukonsepti – asiakaslupaus, jossa metallinkierrätys on tehty asiakkaalle helpoksi. Nykypäivän romuliike onkin paikallinen hankinta- ja logistiikkapiha, jossa kierrätys on mahdollista toteuttaa lähellä romun syntypaikkaa. Express-hankintapiha on suunniteltu henkilö- ja kuorma-autoille erikseen, jolloin purku ja lajittelu on turvallista yhdessä henkilökunnan kanssa.

Express-hankintapihoille voi tuoda kaikenkokoiset erät eri metallijakeita aina rauta- ja peltiromusta akkuihin ja muuntajiin sekä kaapelit, johtimet ja erityisesti arvokkaat värimetallit, joista maksetaan päivän markkinahinta. 

Niemen Romukaupan synttärikahvit ja makkaraa ma 3.2.2020 klo 10–16, Rattitie 12, 00770 Helsinki.