Metallinkierrätys

Keräämme, lajit­te­lemme ja murskaamme eri metal­li­jakeet ja valmis­tamme niistä granu­laattia teolli­suuden tarpeisiin ympäri maailman. Käsittelemme metalliromun Fincumetin jalostamolla Ikaalisissa, jossa lajiteltavaksi tuotu metallijäte jalostetaan lähes 100 prosenttisesti uudeksi raaka-aineeksi. Jokaisella metallilajilla on oma hintaluokkansa, jonka perusteella maksamme kierrätettäväistä materiaaleista hyvityksen. Kierrätyslaitoksemme käsittelee kuparit, alumiinit, terästä ja rautaa sekä kaapeleita, muuntajia sekä erilaisia teollisuuden ylijäämiä ja purkujätteitä.

 

Palvelumme
Kaapeleiden ja muuntajien kierrätys

Käsittelemme kaapelit ja muuntajat siisteissä sisätiloissa Ikaalisten kierrätyslaitoksessa. Erottelemme materiaaleista metallit ja muut raaka-aineet omiin kierrätysprosesseihinsa.

Romumetallin kierrätys

Romumetalli on tuotannon ylijäämää, purkumetallia, kierrätettäviä metallituotteita tai erikoiskäsiteltäviä materiaaleja. Jalostamme ja kierrätämme romuistasi raaka-ainetta teollisuudelle.

SER-kierrätys

Sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätys toimii osana vastuullista kokonaiskierrätyspalvelua. Tarjoamme myös tietosuojaraportointia tuhottaville IT-laitteille.

Wrapper id
blue

Ota yhteyttä

Video file
Maarit Kannala
Strateginen ostaja