Referenssit

Katso, mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä ja miten olemme auttaneet erilaisia yrityksiä muun muassa kaapeleiden ja muuntajien kierrätyksessä tai miten rakennustyömaan materiaalien kierrätys onnistuu yhteistyössä Fortumin kanssa. 

Leppäkosken sähkö purkaa ja kierrättää

Leppäkosken sähköllä on käynnissä merkittävät investoinnit, joilla varmistetaan sähkön toimitusvarmuus. Vanhaa verkkoa puretaan uuden maakaapeliverkon tieltä ja kierrätettävää materiaalia syntyy useita tonneja.

Wrapper id
green-button
Wrapper id
green-button

Elenia ja Fincumet tekevät kierrätysyhteistyötä

Kun Elenia purkaa vuodessa 3000 km sähköverkkoa – pylväitä, muuntajia ja ilmajohtoa, kierrätyskumppanilta vaaditaan moderneja ratkaisuja. 

Fingrid kierrättää sähköverkon kaikki materiaalit

Fingridin ja Fincumetin pitkäjänteisellä kierrätysyhteistyöllä varmistetaan, että kertaalleen käytössä olleet metallit ja kaapelit pysyvät käytössä eikä niitä heitetä hukkaan.
 

Wrapper id
green-button
Wrapper id
green-button

Rakennustyömaan kierrätystä Tuusulassa

Fortum ja Fincumet toteuttavat yhdessä kokonaiskierrätystä Tuusulassa. Rykmentinpuiston asuntomessujen pientalorakentajat kierrättävät  11 eri jätelajia rakennuspaikalla syntyvästä jätteestä. 

Sinua saattaa kiinnostaa nämä palvelut

Palvelut
Kaapeleiden ja muuntajien kierrätys

Käsittelemme kaapelit ja muuntajat siisteissä sisätiloissa Ikaalisten kierrätyslaitoksessa. Erottelemme materiaaleista metallit ja muut raaka-aineet omiin kierrätysprosesseihinsa.

Palvelut
Romumetallin kierrätys

Romumetalli on tuotannon ylijäämää, purkumetallia, kierrätettäviä metallituotteita tai erikoiskäsiteltäviä materiaaleja. Jalostamme ja kierrätämme romuistasi raaka-ainetta teollisuudelle.

Palvelut
SER-kierrätys

Sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätys toimii osana vastuullista kokonaiskierrätyspalvelua. Tarjoamme myös tietosuojaraportointia tuhottaville IT-laitteille.

Tule asiakkaaksi

Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja panostamme yhteistyöhön. Nopea palvelu, selkeä tilaus- ja raportointijärjestelmä – Boxcontrol tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden pysyä Suomen siisteimmän kierrätysyrityksen matkassa mukana!

Wrapper id
green-button