Romumetallien kierrätys

Meille sinun jätteesi on raaka-ainetta, jolla muutetaan maailmaa. Romumetalli on tuotannon ylijäämää, purkumetallia, kierrätettäviä metallituotteita tai erikoiskäsiteltyjä materiaaleja,
kuten kupari- ja alumiinikaapeleita, muuntajia tai akkuja. Jalostamme romusta raaka-ainetta teollisuudelle ja meille tuleva tarpeettomaksi jäänyt metalli saadaan lähes kokonaan hyödynnettyä uuden metalliraaka-aineen valmistukseen. 

Kuparin kierrätys

Kupari on arvometalli, jonka kierrätys on paitsi kannattavaa, mutta myös vastuullista. Kupari kiertää erinomaisesti käytössä, eikä se menetä ominaisuuksiaan jalostusprosessissa.

Wrapper id
green-button
Wrapper id
green-button

Alumiinin kierrätys

Alumiinin kierrätys on kannattavaa, sillä sen neitseellinen valmistus kuluttaa paljon energiaa. Kierrätämme alumiiniromun omissa prosesseissamme alusta loppuun asti.

Teräksen kierrätys

Teräksen kierrättäminen sulattamalla uudelleen metalliraaka-aineeksi voi periaatteessa jatkua loputtomasti. Pelkästään romupohjaisella tuotannolla voimme valmistaa merkittävän Suomessa käytettävästä teräksestä. 

Wrapper id
green-button

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä palvelut

Palvelut
Kaapeleiden ja muuntajien kierrätys

Käsittelemme kaapelit ja muuntajat siisteissä sisätiloissa Ikaalisten kierrätyslaitoksessa. Erottelemme materiaaleista metallit ja muut raaka-aineet omiin kierrätysprosesseihinsa.

Palvelut
Romumetallin kierrätys

Romumetalli on tuotannon ylijäämää, purkumetallia, kierrätettäviä metallituotteita tai erikoiskäsiteltäviä materiaaleja. Jalostamme ja kierrätämme romuistasi raaka-ainetta teollisuudelle.

Palvelut
SER-kierrätys

Sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätys toimii osana vastuullista kokonaiskierrätyspalvelua. Tarjoamme myös tietosuojaraportointia tuhottaville IT-laitteille.

Tiesitkö?

Metallin jalostaminen malmista kuluttaa yli kaksi kertaa enemmän energiaa kuin metallin valmistaminen kierrätysraaka-aineesta.

green-button

Ota yhteyttä

Jari-Pekka Karvonen
Strateginen ostaja
Video file
Maarit Kannala
Strateginen ostaja