Tule asiakkaaksi

Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja panostamme yhteistyöhön. Nopea palvelu, selkeä tilaus- ja raportointijärjestelmä –Boxcontrol tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden pysyä Suomen siisteimmän kierrätysyrityksen matkassa mukana!

Kierrätyspalvelut sopimusasiakkaille

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja paikallisesti ja panostamme sujuvaan yhteistyöhön. Nopea palvelu ja selkeä tilaus- ja raportointijärjestelmämme  tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden tehokkaaseen kierrätykseen.

green-button

Ostamme metallia 

Fincumet expess on nimensä mukaan nopeaa palvelua. Stop&Go -ajatuksella toimiva
kierrätyspiha ostaa metalli- ja kaapeliromua ja hyvittää niistä laatuun ja määrään perustuvan
markkinahinnan.

Wrapper id
green-button
Wrapper id
green-button

Sähköinen asiointi – Boxcontrol

Sopimusasiakkaana voit hallita ja seurata kierrätystoimiasi sähköisessä asiointipalvelussa. Boxcontrolista näet nopeasti jäteastioiden ja lavojen sijainnit ja voit seurata eri materiaalivirtoja. Raportteihin voit koota tietoa siitä, mitä on kierrätetty, hyvitetty ja veloitettu.

Uusimmat uutiset ja tapahtumat

1.8.2021
Fincumet on avannut Jyväskylään, Mustankorkean alueelle uuden metallinkierrätyspisteen 1.8.2021. Uudessa toimipisteessä kierrätetään yritystoiminnasta syntyvää metallijätettä ja rakennuksien purkutoiminnan metalleja.
7.5.2021
Metallinkierrätykseen erikoistunut Fincumet Oy suunnittelee metallinkierrätyspihaa Porin satamaan. Pihalla on tarkoitus palvella alueen teollisuutta vastaanottamalla ja käsittelemällä kierrätykseen soveltuvia metalleja, kuten rautaa, kuparia, alumiinia sekä sähkö- ja elektroniikkaromua ja akkuja.
22.3.2021
Jussi-Pekka Partio aloittaa Fincumetin värimetallien myynti- ja tuotepäällikkönä 22.3.2021 alkaen. Hän vastaa jatkossa värimetallien globaalista myynnistä ja koko liiketoiminnan kehittämisestä. Jussi-Pekka on työskennellyt aiemmin Kuusakoski Oy:llä.

Ota yhteyttä

Video file
Maarit Kannala
Strateginen ostaja