Tule asiakkaaksi

Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja panostamme yhteistyöhön. Nopea palvelu, selkeä tilaus- ja raportointijärjestelmä –Boxcontrol tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden pysyä Suomen siisteimmän kierrätysyrityksen matkassa mukana!

Kierrätyspalvelut sopimusasiakkaille

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja paikallisesti ja panostamme sujuvaan yhteistyöhön. Nopea palvelu ja selkeä tilaus- ja raportointijärjestelmämme  tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden tehokkaaseen kierrätykseen.

Wrapper id
green-button

Ostamme metallia 

Fincumet expess on nimensä mukaan nopeaa palvelua. Stop&Go -ajatuksella toimiva
kierrätyspiha ostaa metalli- ja kaapeliromua ja hyvittää niistä laatuun ja määrään perustuvan
markkinahinnan.

Wrapper id
green-button
Wrapper id
green-button

Sähköinen asiointi – Boxcontrol

Sopimusasiakkaana voit hallita ja seurata kierrätystoimiasi sähköisessä asiointipalvelussa. Boxcontrolista näet nopeasti jäteastioiden ja lavojen sijainnit ja voit seurata eri materiaalivirtoja. Raportteihin voit koota tietoa siitä, mitä on kierrätetty, hyvitetty ja veloitettu.

Uusimmat uutiset ja tapahtumat

8.12.2020
Kun tunnet jätteesi, tiedät mitä toimitat ja me Fincumetilla voimme varmistaa, että ketju on turvallinen loppuun asti. Haluamme muistuttaa, miksi turvallisuus on oikeaa suunnittelua ja yhteisiä tekoja aina materiaalin syntypaikalta käsittelyyn asti.
16.9.2020
Kotimaisen kierrätyskaapelin jalostus kasvaa Ikaalisissa, kun Fortumin omistama Fincumet on aloittanut kupari- ja alumiinikaapeleiden käsittelyn uudella laitoksellaan. Investointina uusi kaapelilaitos on useiden miljoonien arvoinen ja se lisää merkittävästi yhtiön kapasiteettia kierrättää kaapeleita. 
4.9.2020
Eltel ja Fincumet ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Fincumet vastaa Eltelin jätteistä ja materiaalien kierrätyksestä koko Suomen laajuisesti. Kumppanuuden odotetaan tuovan molemmille osapuolille paremman näkyvyyden jätteiden kokonaismääriin ja laatuun. Tavoitteena on lisätä kierrätyksen osuutta entisestään, optimoida kuljetuksia ja kasvattaa materiaalien jalostusarvoa. 

Ota yhteyttä

Video file
Maarit Kannala
Strateginen ostaja